Site Overlay

Nico Farvehandel

NICO Farvehandel AS tilbyr kvalitetsprodukter innenfor maling, tapeter, gulv, tepper, Luxaflex solavskjerming, og ellers det verktøyet du trenger for å få jobben gjort. Vi har solid fagkunnskap og vet hvordan du får det beste resultatet med de beste produktene som er på markedet.

Vi har kompetanse til å innrede rom for rom med alt som måtte trenges av tapeter, maling, gulvbelegg, laminat eller parkett som gir rommet det spesielle uttrykket du ønsker.

Vi skal gjøre vårt beste for at du som kunde går ut av butikken med et smil om munnen.

Happy Homes

Nico Farvehandel er en del av kjeden Happy Homes. Dette bidrar blant annet til fagkunnskap og lokale butikker med stort utvalg til gode priser.

Nico Håndverk

Firmaet ble startet høsten 1946 av Einar Nicolaisen, som en ren håndverksbedrift. Navnet var da malermester Einar Nicolaisen.

I årene etter krigen var det mange ulike oppgaver, og det ble utført oppdrag i flere kommuner i nærheten. Dette har blitt tradisjon, vi utfører fortsatt oppdrag i de nærliggende kommunene. Einar hadde et bilakkeringsverksted i tillegg til malergesjeften.

I 1960 åpnet Einar en farvehandel i sentrum, navnet ble endret til Nico Farvehandel malermester Einar Nicolaisen. Dette ble vårt tilholdssted til i 1970 da vi flyttet litt på oss, til storgata 73, hvor vi holdt til i 15 år.

I 1983 overtok Snorre Nicolaisen firmaet, og i 1985 flyttet de inn i eget bygg på samme sted som hans far startet opp i 46.
Bygget er på 700 m2, hvor av 430 m2 er butikk.

I 2007 solgte dem driften av farvehandelen.

Malermesterdriften endret navn til Nico Håndverk, malermester Snorre Nicolaisen AS.
Høsten 2015 overtok malermester Sten Yttervik bedriften og navnet er endret til Nico Håndverk Malermester Sten Yttervik AS med organisasjonsnummer som før.

Mester

Nico Håndverk er en mesterbedrift.

De aller fleste håndverkere er seriøse utøvere av sitt fag. Skrekkhistorier om uheldige kjøpere av håndverkstjenester er unntakene. Men husk å være føre vár!

Seriøsitet, varige kundeforhold og respekt for fagområdet er kjennetegn for en mesterbedrift. Dette gjelder uansett hvilke av de 64 fagene det dreier seg om, og uansett om mesterbedriften er liten eller stor. En mester er vant med krevende kunder, og setter sin ære i å leve opp til disse kravene.